O nama


Dobrodošli u Bohemian!


Bohemian odlikuju moderan dizajn, maksimalni komfor, izvrsna usluga i visok nivo funkcionalnosti. Savršeno je mesto za boravak, bilo da ste u Beogradu zbog posla ili razonode.

Bohemian se nalazi u samom srcu grada, u Skadarskoj ulici. Ovo je mesto na kome ćete najbolje osetiti boemski duh Beograda. Skadarska ulica je uspela da održi stari izgled sa kaldrmom još iz 19. veka, skoro identičnom fasadom i kafanama koje stoje na istom mestu već više od 150 godina. Ovaj kvart danas odiše životom i privlači ljude u potrazi za umetnošću, zabavom, gastronomijom. Nasuprot tradicionalne „Skadarlije“, druga strana objekta na Cetinjsku ulicu i takozvanu „Skadarmalu“, novi epicenar najboljeg noćnog provoda u Evropi. Svaki ugao ove ulice ukrašen je barovima koji odišu modernim zvukom i izgledom. Vaše je samo da odaberete mesto za izlazak.

Lokacija našeg objekta je idealna za sve vrste poseta zbog blizine dobro poznatih mesta u Beogradu: Kalemegdana, Narodnog pozorišta, glavne pešačke zone Knez Mihailove, istorijskih i kulturnih spomenika i muzeja. Sve na nekoliko minuta hoda od nas.

Naše profesionalno i ljubazno osoblje pobrinuće se da svaki gost bude zadovoljan i da dobije vrhunsku uslugu. Nadamo se da ćete ovde provesti prijatne trenutke i poneti samo najbolje uspomene iz Beograda!